MR. SUZANNE M. KWANTES-DE ZWIJGER

Notaris | Estate Planner

Goede advisering in begrijpelijke taal, daar ligt mijn kracht. Zowel particulieren als ondernemers adviseer ik graag op het gebied van het personen- en familierecht en estate planning. Mijn praktijk bestaat met name uit het begeleiden van klanten bij de overdracht van vermogen naar de volgende generatie, het opstellen van testamenten en huwelijkse voorwaarden en het afwikkelen van nalatenschappen. Daarnaast stel ik onder meer samenlevingscontracten, levenstestamenten en schenkingsakten op.

Mijn studie notarieel recht heb ik in Amsterdam gevolgd. Na mijn studie heb ik mij verder gespecialiseerd in het personen- en familierecht en heb ik een opleiding tot estate planner afgerond. Op 6 februari 2020 heb ik mijn ambitie kunnen waarmaken en ben ik beëdigd tot notaris in Haarlemmermeer. In Badhoevedorp geef ik leiding aan onze tweede vestiging.

De persoonlijke gesprekken met onze klanten brengen op elke dag bijzondere momenten. Dat maakt voor mij ons vak zo mooi. Als Noord-Hollandse analyseer ik uw situatie op een nuchtere manier. Met mijn grote inlevingsvermogen ben ik graag uw adviseur, met wie u contact opneemt als u een vraag heeft.

Terug naar het team