Team

MR. YVETTE S. BEUMER-POSTMA

Notaris / Bedrijfsjurist

“Op een sprankelende manier het notarisvak uitoefenen", dat is al vanaf het begin mijn streven. Ik hou ervan om mee te denken met ingewikkelde zaken, om helder te maken waar het om gaat en om te komen met oplossingen. Mijn klanten zijn voornamelijk ondernemers. Met de juiste energie en kennis van zaken kan ik juridische mogelijkheden aandragen die beter passen bij hun specifieke wensen. Hun enthousiasme zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier voor ze aan de slag ga.

Lees meer

MR. SUZANNE M. KWANTES-DE ZWIJGER

Notaris / Estate Planner

Goede advisering in begrijpelijke taal, daar ligt mijn kracht. Zowel particulieren als ondernemers adviseer ik graag op het gebied van het personen- en familierecht en estate planning. Mijn praktijk bestaat met name uit het begeleiden van klanten bij de overdracht van vermogen naar de volgende generatie, het opstellen van testamenten en huwelijkse voorwaarden en het afwikkelen van nalatenschappen.

Lees meer

MR. MARIEKE STEENHOEK

Waarnemingsbevoegde Kandidaat-notaris

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij mij voorop. Ik houd mij voornamelijk bezig met de vastgoedpraktijk van ons kantoor. Ik ben u graag van dienst bij de eigendomsoverdracht van uw woning of bedrijfspand, het vestigen of oversluiten van uw hypotheek of de splitsing van uw pand in appartementsrechten.  

Lees meer

YOLANDA LAMMERS

medewerker vastgoed

Yolanda verzorgt de overdrachten van woningen, van het opstellen van de koopovereenkomst tot de tenaamstelling in het kadaster. Ook verricht zij de werkzaamheden voor het oversluiten van uw hypotheek.

BIANCA VAN SCHAGEN

secretaresse familierecht

Bianca ondersteunt Suzanne Kwantes bij haar werkzaamheden. Zij is betrokken bij de voorbereidende werkzaamheden van de dossiers.

GEA VAN LULING

secretaresse ondernemingsrecht

Gea ondersteunt Yvette Beumer bij haar werkzaamheden. Als ervaren secretaresse, verricht zij veel voorbereidende werkzaamheden en is zij ook inhoudelijk betrokken bij dossiers.

ELS STRICKER

secretaresse vastgoed

Els ondersteunt Marieke Steenhoek en Yolanda Lammers bij hun werkzaamheden. Zij zorgt ervoor dat alle voorbereidende handelingen zijn verricht. Als u vragen heeft, staat zij u graag te woord.

DASHA FUNG-A-WING

notarieel medewerker familierecht

Dasha is bijna afgestudeerd als kandidaat-notaris. Tot die tijd werkt zij als notarieel medewerker familierecht bij ons. Zij stelt ontwerpen van akten op. Als u vragen heeft, staat zij u graag te woord.

ANOUK PRUISSEN

stagiaire

Anouk verricht allerlei administratieve werkzaamheden. Zowel bij de voorbereiding van akten als wanneer een dossier is afgerond. Als receptioniste helpt zij u ook graag.

JOKE DEN OUDEN

receptioniste

Joke is uw eerste aanspreekpunt bij onze vestiging in Velserbroek. Zij ontvangt de klanten bij ons op kantoor en staat hen te woord aan de telefoon. Zij zorgt ervoor dat u zich welkom voelt zodra u binnenkomt.